Kdo smo?

inštrukcije matematike

Smo skupina inštruktorjev z večletnimi izkušnjami. Inštrukcije nudimo predvsem na daljavo preko interneta. 

Inštrukcije po internetu potekajo podobno, kot da bi se dobili v živo. Za lažje skupno reševanje nalog inštruktor deli ekran z učencem, tako da skupaj z učencem piše, riše in se hkrati tudi pogovarja. Za lažjo predstavo, kako tak način učenja poteka, nudimo brezplačno poskusno uro. Poskusna ura ne velja za fakultete in za inštrukcije “iz danes na jutri”.

Inštrukcije po skypu imajo enak učinek kot inštrukcije v živo. Rezultati so primerljivi, učenci se prek skypa naučijo prav toliko kot v živo. Pomagamo tudi pri reševanju posameznih problematičnih nalog. Naloge nam lahko pošljete na email, nazaj vam jih vrnemo s podrobno razlago. 

Učence pripravljamo tudi na splošno ali poklicno maturo in pripravljamo domače naloge in preverjanja znanja. Inštruiramo tudi ob vikendih in praznikih.

Vsi inštruktorji imamo večletne izkušnje z inštruiranjem.

inštrukcije matematike

Prijavi se na brezplačno poskusno uro    matematika OŠmatematika SŠ/GIMmatematika UNIfizika za OŠfizika SŠ/GIMfizika UNIkemija OŠkemija SŠ/GIMkemija UNI

    Opomba: Za fakultete ne nudimo brezplačne poskusne ure. Lahko pa se vseeno prijaviš in se bosta z inštruktorjem naknadno dogovorila glede plačila.
    Poskusna ura prav tako ni namenjena za inštrukcije ” iz danes na jutri “. Je predvsem spoznavna ura, na kateri inštruktor preveri raven znanja, učenčeve želje in naredi okviren plan učenja.


    Strinjam se s pravili in pogoji ter obdelavo mojih osebnih podatkov.