inštrukcije

Potek inštrukcij preko spleta

Inštrukcije po internetu potekajo podobno, kot da bi se dobili v živo. 

Za lažje skupno reševanje nalog inštruktor deli ekran z učencem, tako da skupaj z učencem piše, riše in se hkrati tudi pogovarja. 

Za boljšo predstavo, kako tak način učenja poteka, nudimo brezplačno poskusno uro. Poskusna ura ne velja za fakultete in za inštrukcije ” iz danes na jutri “. Namenjena je predvsem predstavitvi inštrukcij preko skypa ali Zoom-a. Je spoznavna ura, na kateri inštruktor preveri raven znanja, učenčeve želje in naredi okviren plan učenja.

Vsi inštruktorji imamo večletne izkušnje z inštruiranjem na daljavo preko spleta in tudi v živo. 

inštrukcije

Učinkovitost inštrukcij preko spleta

Naše dolgoletne izkušnje kažejo, da imajo inštrukcije preko skypa povsem primerljive rezultate z inštrukcijami v živo.

Mnenja naših strank in učencev povedo več kot tisoč besed. Rezultati so primerljivi, učenci se preko skypa naučijo prav toliko kot v živo.

Domače naloge in preverjanja znanja​

Učencem na vsaki uri priporočimo nekaj nalog za samostojno reševanje. Rešene naloge nam pošljejo preko e-pošte do dogovorjenega časa.

Ta korak je zelo pomemben: tako ugotovimo, ali je bila snov dobro razumljena in kje so še vprašanja.

Po dogovoru pred testom pripravimo tudi preverjanje znanja, ki je prilagojeno vsakemu učencu posebej. 

Inštrukcije za osnovno šolo​

K brezplačni poskusni uri vedno povabimo tudi starša, da se seznanite z načinom dela. Nato z otrokom delamo samostojno. O sodelovanju in napredku vas redno obveščamo preko smsov, e-pošte inp.

Vabimo vas, da za več informacij kontaktirate našo inštruktorico za matematiko in fiziko za osnovne šole oziroma inštruktorja za kemijo.

Priprava na poklicno in splošno maturo​

Po opravljenem pregledu znanja in primanjkljajev pripravimo individualni načrt dela z jasnimi in dosegljivimi cilji.

Sledimo jim z rednimi domačimi nalogami in preverjanji znanja. Naše številne izkušnje kažejo, da je to pot do uspešno opravljene mature ali zaključnega izpita.

Prijavi se na brezplačno poskusno uro preko spleta    matematika OŠmatematika SŠ/GIMmatematika UNIfizika za OŠfizika SŠ/GIMfizika UNIkemija OŠkemija SŠ/GIMkemija UNI

    Opomba: Za fakultete ne nudimo brezplačne poskusne ure. Lahko pa se vseeno prijaviš in se bosta z inštruktorjem naknadno dogovorila glede plačila.
    Poskusna ura prav tako ni namenjena za inštrukcije ” iz danes na jutri “. Je predvsem spoznavna ura, na kateri inštruktor preveri raven znanja, učenčeve želje in naredi okviren plan učenja.


    Strinjam se s pravili in pogoji ter obdelavo mojih osebnih podatkov.